E-boeken - Fundels - De krant digitaal

U kan e-boeken ontlenen op een e-reader van de bibliotheek voor 5 euro voor een termijn van 4 weken.

U kan kiezen uit onze collectie e-boeken. Klik hier voor een overzicht van onze e-boeken

Overzicht van onze e-boeken

Het is wel gemakkelijk als je een mailtje stuur (bibliotheek@wervik.be) op voorhand waarbij je aangeeft dat u een e-reader wenst te reserveren met vermelding van de uitgekozen titels (8) uit onze catalogus. Wij maken deze dan voor u klaar voor uitlening. U kan deze dan komen afhalen aan onze infobalie.

 

E-reader :

Onze e-readers zijn compact, handig en vederlicht en wegen minder dan een paperback. Deze is eenvoudig te bedienen dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen. Je kan er zonder zorgen mee op vakantie want je kan tot 7 weken lezen met één opgeladen batterij. Met de ingebouwde achergrondverlichting lees je door tot in de vroege uurtjes, zonder je ogen te vermoeien. Dankzij het haarscherpe E Ink Carta-beeldscherm lees je net als op papier - ook in fel zonlicht.

Fundels :

Fundels staat voor 'bundels vol fun!' De prentenboeken komen tot leven op een interactieve manier voor kinderen tussen drie en zeven jaar. Het digitale prentenboek omvat een animatie aangevuld met leuke teken-, speel- en doe-activiteiten.

Je kan:

  • 7 fundels gratis lenen;
  • elke fundel 4 weken lenen;
  • geleende fundels offline lezen zonder internetverbinding.

Hoe werkt het?

  • Download de Fundels-app via de Apple iStore of Google Play Store
  • Of download hier de app : klik hier
  • Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-login
  • Kies het boekje dat je wil lenen
  • Het boekje wordt gedownload op je toestel

Krantenarchief in uw bib :

Via het zoekvak hierboven kun je een opzoeking doen in het krantenarchief.

Ben je in de bibliotheek?

Je hebt toegang tot alle artikels in het digitale archief van kranten- en tijdschriftartikelen. Begin meteen te lezen op een toestel van de bib of op je eigen toestel.

Niet in de bibliotheek?

Buiten de muren van de bib kan je het krantenarchief raadplegen door aan te melden bij Mijn Bibliotheek. Heb je nog geen Mijn Bibliotheek-profiel? Neem je bibliotheekkaart of Eid en registreer je.